Jobmuligheder hos Fourcom

Fourcom søger talentfuld marketing- og designprofil

Fourcom ApS er en af Nordens hurtigst voksende IT-distributører med forhandlere i hele Europa. Vi søger en talentfuld og ambitiøs marketing profil, der har erfaring med Adobe Creative Cloud og har lyst til at vokse med os.

Vil du være del at et stærk team, hvor du får mulighed for at få strategisk og eksekverende ansvar, arbejde med 360 graders markedsføring af IT-produkter samt lave kampagner sammen med nogle af verdens største brands inden for IT?

Om jobbet

I rollen som Design- og Marketingsansvarlig bliver det dit ansvar, at udvikle kampagner, aktiviteter og indhold på tværs af alle vores kanaler og kunde touch points. Du får ansvar for udvikling og vedligeholdelse af vores websites, udarbejdelse af grafisk salgsmateriale til tryk og digitalt brug og planlægge og eksekvere marketingsaktiviteter via e-mail og SoMe. Vi er i konstant udvikling, og har du gode ideer får du lov at løbe med dem.

Du får samtidig også en meget bred kontaktflade internt imod vores indkøbs- og salgs-teams, ligesom du vil få et tæt samarbejde med vores eksterne kreative og mediebureauer.

Dag til dag vil din stilling bl.a. omfatte følgende opgaveeksempler på aktuelle ansvarsområder:

  • Udvikling, fornyelse, vedligeholdelse og daglig drift af vores 4 websites
  • Udarbejde grafik til bannere til website og SoMe, POS-materiale samt andet grafisk arbejde
  • Sikre en konkurrencedygtig tilstedeværelse af vores egne brands på tværs af platforme
  • Planlægge og eksekvere marketingsaktiviteter via e-mail og sociale medier


Om dig

Du har et kommercielt mindset, gode mundtlige og skriftlige kommunikationsever, og erfaring med at koordinere mange opgaver og arbejde på tværs af de digitale kanaler. Har du erfaring med video eller tekstforfatning, er det et plus.

  • Det er et krav at du har erfaring med Adobe og WordPress
  • Du er struktureret i dit arbejde og sikrer at opgaver følges til dørs og afsluttes til tiden
  • Du har en høj detaljegrad og sætter stor ære i dine resultater
  • Du har erfaring fra tidligere B2B eller B2C virksomhed

Vi tilbyder

Et selvstændigt og alsidigt job i en virksomhed med et godt arbejdsmiljø, høj vækst og rig mulighed for udvikling i jobbet. En arbejdsplads med stor mulighed for medbestemmelse af indhold til opgaver og resultater. Stemningen er uhøjtidelig og organisationsstrukturen er flad, hvilket giver god mulighed for at være tæt på beslutningerne.

Du tilbydes en aflønning, der modsvarer dine faglige og kommercielle erfaringer og som i øvrigt står mål med stillingens krav.

Du vil komme til at arbejde på vores Aarhus kontor, Olof Palmes Allé 18, 8220 Aarhus N. Stillingen er fuldtid og forventet tiltrædelse efter aftale.

Kontakt

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Kasper Nørgaard på kn@fourcom.dk, eller ringe til 26788017. Jobbet søges ved at sende CV og ansøgning til kn@fourcom.dk.