Official Tier1Asset distributør i skandinavien

Tier1 Asset er Europas førende IT Refurbisher. Med speciale i upcycling og recycling af brugt IT udstyr. De har siden 1999 arbejdet på at opbygge en cirkulær økonomi model for deres Asset Recovery og Refurbishing produktion. Det betyder, at i dag udledes ca. 36.000kg CO2 mindre pr. år ved at 250.000 enheder køres igennem deres processer.
Udover at være Microsoft Authoriseret Refurbisher og ISO certificeret (ISO9001, ISO14001, ISO27001) overholder Tier1Asset GDPR og WEEE regulativet.


 

 

Hvilke fordele giver samarbejdet dig?

  • Et opdateret og gennemrenoveret kvalitetsprodukt.
  • Minimering af CO2 udledning og farligt affald i naturen mindskes.
  • 2 års garanti, der nemt og hurtigt kan forlænges op til 4 år.
 

Hvad betyder refurbished produkter?

Refurbished betyder genskabt eller upcycled på engelsk. Når en brugt computer gennemgår Tier1 Asset’s refurbishing proces, forlænges computerens levetid. Komponenter, hardware, software og BIOS opdateres. Den kan efter at være brugt i 2-4 år forinden, nu klare sig fint mange år frem. Tit får man et bedre refurbished produkt end et nyt produkt i samme prisklasse. Hvorfor? Fordi Tier1Asset udelukkende opkøber brugte business modeller som er bygget mere robust og er udstyret med kvalitets komponenter. Med udgangspunkt i en grundig sortering og ISO certificeret produktion, sikrer Tier1Asset, et stabilt refurbished produkt, der passer lige netop til den enkelte brugers behov. 

 

Hvorfor vælge et refurbished produkt?

Når du vælger et refurbished produkt fra Tier1Asset sparer dine kunder ikke kun penge på et kvalitetsprodukt, men de sparer også miljøet for farligt affald og CO2 udledning.

 Gør dit indkøb ansvarligt - køb bæredygtige Tier1 Asset refurbished computere

Når du køber Tier1 Asset refurbished computers fra Fourcom, er du med til at gøre en stor forskel for miljøet. Tier1 Asset har i mange år fokuseret på genanvendelse, renovering og genbrug af brugte computere og andet IT-udstyr til gensalg.

Tier1 Asset er en del af den cirkulære økonomi trend og har haft fokus på miljøet i mange år. Ud over den danske regering har fremhævet Tier1 Asset som en rollemodel for den cirkulære økomomi model så er vi stolte over at kunne tilbyde vores kunder et refurbished produkt som sparer miljøet for CO2 udledning og farligt IT-affald. Tier1 Asset upcycler 90% af alt det IT-udstyr de får ind og ud af de resterende 10% recycles 89,57% metaller og andre råstoffer materiale fra computeren.

Det betyder at af de ca. 250.000 enheder, Tier1 Asset behandler årligt, bliver 99% genanvendt. Men det stopper ikke her. Inden for de næste 5 år har Tier1 Asset sat sig et ambitiøst mål om at nå 750.000 enheder pr. år, hvilket vil spare miljøet for over 100.000 tons CO2 udledning og for at en masse farligt IT-affald ikke ender på lossepladser i Asien og Afrika.

 

Tier1Asset har 3 grades i deres produktlinje. Hvad kan du forvente af dem?

Tier1Asset er ISO certificeret samt Microsoft Gold Certified Partner, hvilket garanterer og dokumenterer datasletning. Alle produkter leveres med en ny Microsoft Windows10 licens og er 100% funktionsdygtigt. 

De 3 produktkategorier står beskrevet nedenfor og vil typisk kunne gøres op i pris og stand.

 

Hvordan modtager man et refurbished produkt?

Når du bestiller et refurbished produkt kommer produktet med alt tilbehør sendt i en smart papkasse som nemt kan genbruges ved videre sendinger. Derudover er produktet pre-installeret med enten Microsoft Windows 10 Pro eller Home, som skal aktiveres efter køb. Der benyttes en miljøvenlig, samt genanvendelig indpakning til forsendelse af produkterne. 
 

Vælg et bæredygtigt produkt - Vælg refurbished produkter fra Tier1 Asset

Tier1 Asset afhenter brugt IT udstyr fra virksomheder. Kun 0,7% af det bliver til reelt miljøhåndteret affald. Udstyret gennemgår en ISO certificeret refurbishing proces, hvorefter 90% af det bliver gensolgt. 10% af det brugte udstyr Tier1 Asset modtager kan ikke bruges til gensalg. Det videresendes til Stena Recycling som leverer en imponerende genanvendelsesprocent på 93,27%. Størstedelen af det guld, der anvendes til smykkeproduktion stammer fra den type råvare genindvindning.

Tier1 Asset og Stena Recycling har sat sig et ambitiøst mål og det er at tredoble genbruget inden for de næste få år. Igennem Tier1 Asset refurbishing proces sparres miljøet for ca. 40.000 CO2 i udledning pr. år og dette tal ønsker Tier1 Asset skal stige til 100.000 om få år.

Se videoen og få mere viden om samarbejdet mellem Tier1 Asset og Stena Recycling.