Vi Tilbyder

Forhandlersalg

Gennem vores brede produktviden og -portefølje understøtter vi samtlige former for Forhandlersalg, nemlig detail, forhandlere og konsulenter. Dette giver dig ikke kun muligheden for at sparre om hvordan du kan videreudvikle din forretning, men giver dig også konkurrencedygtige priser på tværs af de områder som ikke er en del af din kerneforretning. 

Distribution

Hos Fourcom har vi distributioner i hele Norden og kan derfor hjælpe dig med en bred vifte af de absolut mest populære brands. Distributionerne omfatter alt fra Komponenter til Anti-Virus og videre til Gaming og Refurbished. Her kan blandt andet nævnes giganterne, ASUS, GIGABYTE og NZXT, Bullguard, Kaspersky og F-Secure samt Cooler Master, FOURZE og GEAR4U.

Produktsortiment

Vores brede sortiment består af mere end 275.000 produkter til altid konkurrencedygtige priser, dag-til-dag-levering helt frem til klokken 18, samt mulighed for automatisk forsendelse af varer inden cut-off. Alt dette sikrer dig muligheden for at tilbyde dine kunder fleksible og mangfoldige løsninger i alle handler, uanset din virksomhedsretning. 

500 +
Varenumre i sortiment

Eksport

Selv om Fourcom har rødderne solidt plantet i Danmark, er en stor del af forretningen baseret på eksportsalg til adskillige markeder i fortrinsvis EU. Vi kan assistere med eksport til hele Norden, Grønland, Færøerne, Island samt stort set alle lande i Europa. Kontakt os gerne for at høre hvordan vi sammen kan vækste din forretning.

500 +
Pakker sendt i 2020

Produktudvikling og design

FOURZE og GEAR4U er store brands der vidner om Fourcoms innovative tilgang til produktudvikling og design, som gennem mange år været en stor del af kerneforretningen. GEAR4U har i en årrække været det mest udbredte og anerkendte mærke indenfor Gaming stole og tilbehør. Hertil kommer det relativt nyetablerede Gaming brand, FOURZE, som har lagt Skandinavien ned med produkter der udmærker sig indenfor kvalitet og skandinavisk design til skarpe priser.

Webshop og system integration

Hos Fourcom tilbyder vi en række digitale integrationsmuligheder som kan hjælpe dig som kunde med at vækste din forretning. Prisfiler, XML-integration samt elektronisk fakturering er muligt at få integreret uden omkostninger for dig.

Bliv forhandler hos en af Danmarks største distributører

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.