Om Os

Stort Udvalg

Fourcom er en dansk distributør af kvalitets computer komponenter og periferi produkter med primært fokus på den danske IT-kanal. Således er vi en fokuseret distributør, hvor internationale samarbejdspartnere sikrer os et nøje udvalgt sortiment fra nogle af verdens førende producenter.

Trods prædikatet som branchens nye distributør, har alle vores medarbejdere mange års erfaring fra IT-distributionsbranchen. Det gør os i stand til at levere løsninger med et højt serviceniveau, idet alle medarbejdere har en høj grad af produktviden, logistik- og markedskendskab.

Fleksibilitet

Hos Fourcom ønsker vi at give vores kunder en så fleksibel og nem samhandel som overhovedet muligt. For eksempel tager en kunde-oprettelse kun 5 minutter, mens andre udfordringer som RMA og forsendelses relaterede sager, ønskes afklaret inden for få timer!

Vores webshop afspejler også denne holdning med et nemt og overskueligt design, hvor især søgefunktionen giver et hurtigt og nemt overblik. Produktinformationen på alle oprettede varer på webshoppen, bliver automatisk opdateret, så du som kunde altid ser de relevante specifikationer på produkterne. Kort sagt, det skal være nemt og overskueligt at handle hos Fourcom.