Grøn IT

Hvad er refurbished?

Refurbished

Som IT Distributør vil Fourcom gerne være med til at vi får en grønnere og mere bæredygtig fremtid. 

Handler du med Fourcoms refurbished er du med til at skåne miljøet for overflødig IT. Vi mener det er sund fornuft at købe grøn IT og vi arbejder aktivt på at formindske vores CO2 udledning.

En grønnere fremtid

Det giver mening. Ikke kun for dig der gerne vil sætte et positivt aftryk på miljøet, men også for dig der gerne vil spare nogle penge. Med genbrugt IT har du mulighed for at spare mange penge på et kvalitets-produkt. 

Som forhandler er det vigtigt at have et godt alternativ til de nye dyre maskiner. Her er et refurbished produkt fra Fourcom et godt bud på netop det.

Hvorfor?

Der bliver i øjeblikket produceret ca. 100 millioner computere om året  på verdensplan og mere end en milliard computere er blevet produceret siden 1975. Alene i EU bliver der produceret 8.7 millioner tons elektronikaffald om året, men kun 2,1 millioner tons bliver indsamlet og genanvendt via et kontrolleret system.

Det ender derfor uhensigtsmæssige steder, hvor det kan udlede adskillige farlige kemikalier og skade miljøet. 

Normal
Tons CO2 100%
Refurbished
Tons CO2 30%
0
Tons CO2 sparret om året

Fordelen

Fordelen ved at købe refurbished er, først og fremmest at du er med til at skåne miljøet. Dernæst giver det god økonomisk mening, da en refurbished maskine tit er i så god stand, at langt de fleste kunder er tilfreds med kvaliteten. 

Derudover er det et godt alternativ at kunne tilbyde sine kunder. Så hvad holder dig tilbage? Giv os et kald så du kan komme i gang med at sælge refurbished!